ام کیو ال یار | mqlyar

راهنمای خرید سرویس قابلمه

قابلمه یکی از مهم‌ترین لوازم آشپزخانه است و خرید بهترین سرویس قابلمه یکی از دغدغه‌های بزرگ خانم‌های خانه‌دار و نوعروسان در تهیه وسایل آشپزخانه و جهیزیه است. شما می توانید به راحتی با شناخت انواع قابلمه و تفاوت آن‌ها در نوع مواد سازنده، میزان ضخامت، اندازه، مقاومت در برابر حرارت و میزان توانایی پخش دما به خرید یک سرویس قابلمه مناسب اقدام کنید. از این رو در ادامه با مقاله راهنمای خرید سرویس قابلمه همراهمان باشید تا اطلاعات جامعی را بدست آورید.

انواع سرویس قابلمه از لحاظ جنس

انواع موجود قابلمه در بازار عبارتند از قابلمه‌های پیرکس، تفلون، چدن، استیل، سرامیکی، گرانیتی، آلومینیومی، لعابی و … که سعی می کنیم در مورد هر کدام از آنها  توضیح دهیم. همچنین مزایا و معایب آنها را بررسی کنیم تا با استفاده از این نکات در هنگام خرید قابلمه بتوانید بهتر تصمیم بگیرید. 

قابلمه‌های چدنی: جنس فلز چدن مدت زیادی گرم می‌ماند. آلیاژی از آهن است، عمر طولانی و وزن بالایی دارد. در برابر حرارت بالا مقاوم است و قیمت گرانی دارد.

قابلمه‌های استیل: این نوع قابلمه‌ها بهداشتی هستند، عمرشان طولانی و زنگ نمی‌زنند. حرارت را به‌صورت مستقیم انتقال می‌دهند، لذا احتمال دارد غذای شما زودتر بسوزد. البته می‌توانید با مقداری سرکه و یا استیل شو غذای چسبیده به کف قابلمه را پاک‌ کنید.

قابلمه‌های تفلون: این نوع قابلمه طرفداران زیادی دارد. بااین‌حال انتخاب مطمئنی به شمار نمی‌رود. زیرا دارای فلز سنگین کادیون است که براثر استفاده مستمر، وارد غذا شده و احتمال بروز برخی بیماری‌ها دور از ذهن نیست. اگر قصد خرید تفلون دارید، حتماً از برندهای معتبر خریداری کنید.

قابلمه‌های سرامیکی: این نوع قابلمه‌ها از سرویس‌های جدید آشپزخانه به‌حساب می‌آیند. آنها دارای روکش نچسب هستند، ترکیبات مضری ندارند و در برابر خراش و خوردگی مقاوم‌اند. حرارت را به‌خوبی پخش و منتقل می‌کنند، اما قیمت نسبتاً بالایی دارند.

در ادامه بخوانید: راهنمای خرید سرویس قابلمه

قابلمه‌های گرانیتی: این نوع قابلمه‌ها دوام و سختی بیشتری دارند. فلز گرانیت گرما را در خود نگه می‌دارد و غذا را دیرتر از سایر ظروف می‌سوزانند. به‌راحتی شسته می‌شوند و چون نچسب هستند میزان روغن مصرفی را کاهش داده و طعم غذا را تغییر نمی‌دهند.

قابلمه‌های روحی (رویی) و آلومینیومی: این‌گونه قابلمه‌ها به قابلمه‌های سنتی نیز شهرت دارند. روی فلزی مناسب برای قابلمه است ولی کمتر یافت می‌شود. ناگفته نماند که آلومینیوم برای سلامتی ضرر دارد زیرا هنگام طبخ غذاهای اسیدی مثل آب‌لیمو و سرکه در این قابلمه‌ها، آلومینیوم وارد غذا می‌شود. این جنس حرارت را یکنواخت توزیع می‌کند ولی بااین‌حال در برابر ضربه حساس بوده و فرم خود را از دست می‌دهد.

قابلمه‌های مسی: این نوع قابلمه‌ها حرارت را یکسان پخش می‌کنند. داخل قابلمه‌های مسی را با لایه‌ای فلزی می‌پوشانند تا مس وارد غذا نشود، چون مس نسبت به مواد اسیدی و شور واکنش نشان می‌دهد و طعم غذا را تغییر می‌دهد. جالب است که بدانید بخشی از قابلمه‌های مسی، کار دست هنرمندان ایرانی است که در بازار به‌صورت کیلویی عرضه می‌شود.

قابلمه‌های شیشه‌ای: این نوع قابلمه‌های بی‌رنگ که به پیرکس شهرت دارند، انتخاب خوبی برای آشپزی هستند و تا زمانی که ضربه‌ای محکم به آن‌ها وارد نشود و یا شوک دمایی دریافت نکنند، مقاوم هستند.

قابلمه‌های لعابی: این نوع قابلمه‌ها از کشیدن روکشی روی ظروف چدنی یا آهنی تولید می‌شوند. طول عمر این روکش‌ها محدود است و براثر ضربه و حرارت آسیب می‌بینند. این قابلمه‌ها برای گرم نگه‌داشتن کنسروها و پختن غذاهای آبدار مناسب‌اند.

قابلمه‌های سلیکونی: جنس این قابلمه‌ها شبیه کائوچوست که ترکیبی از سیلیسیوم و اکسیژن است. برای شیرینی‌پزی مناسب هستند، زمان پخت در آن‌ها سریع است و بدون روغن ماده غذایی از آن‌ها جدا می‌شود، اما نباید روی حرارت مستقیم قرار گیرند. سیلیکون‌های پلاتینی از نوع مرغوب و باکیفیت آن است.

قابلمه سنگی: قابلمه سنگی سالم ترین ظروف برای پخت و پز هستند. ظروف سنگی غنی از آهن و منیزیم هستند و برای سلامتی بسیار مفید هستند. ظروف سنگی دما را به خوبی انتقال می‌دهند و در برابر حرارت مقاومت دارند. دیگ و دیگچه سنگی گرما را در خود نگه می‌دارند. غذا با کمترین حرارت به بهترین نحو در آن‌ها پخته می‌شود و طعم و خواص غذا حفظ می‌شود. تمیز کردن قابلمه های سنگی راحت است و درون خط و خشی نمی‌افتد و نچسب نیز هستند. هرگز زیاد داغ نمی‌شوند و غذا را در هیچ شرایطی نمی‌سوزانند. 

دیجی پرایم علاوه بر راهنمای خرید سرویس قابلمه برای شما همراهان گرامی در مورد تمامی وسایل مورد نیاز منزلتان، مقالات راهنمای خرید، تهیه و منتشر کرده است، که در دسته راهنمای خرید ( خانه و آشپزخانه ) می توانید مطالعه نمائید.

نکات مهم هنگام خرید سرویس قابلمه 

  • قیمت هر محصول یکی از مهمترین و ضروری ترین مواردی است که باید هنگام خرید به آن توجه کنید. سرویس قابلمه نیز از جمله محصولاتی است که قیمت نسبتاً بالایی دارد ، البته شما عزیز می توانید با توجه به بودجه خود، سرویس مورد نظر خود را خریداری کنید.
  • حتماً مواد قابلمه را به دقت بررسی کنید، سعی کنید ماده ای بادوام و با کیفیت بخرید تا چندین سال برای شما مفید باشد و خیلی زود خراب نشود.
  • به ضخامت قابلمه توجه کنید، هر چقدر جنس قابلمه ضخیم تر باشد. کیفیت بسیار بهتری خواهد داشت و غذا در آن نمی سوزد.
  • اطمینان حاصل کنید که بدنه قابلمه محکم است، ممکن است بدنه برخی از آنها فرو رفته باشد.
  • اطمینان حاصل کنید که دسته ها سفت هستند چون اگر شل باشند در حین پخت و پز از جدا میشوند و خطرات جبران ناپذیری دارند.
  • برای خرید سرویس قابلمه باید بهترین مارک ها را بشناسید. از بهترین مارک های سرویس قابلمه می توان به کرکماز، جی فی نی، تفال، دسینی، دبلیو ام اف و … اشاره کرد.

خلاصه مقاله

  1. قابلمه یکی از مهم‌ترین لوازم آشپزخانه است و خرید بهترین سرویس قابلمه یکی از دغدغه‌های بزرگ خانم‌های خانه‌دار و نوعروسان در تهیه وسایل آشپزخانه و جهیزیه است.
  2. شما می توانید به راحتی با شناخت انواع قابلمه و تفاوت آن‌ها در نوع مواد سازنده، میزان ضخامت، اندازه، مقاومت در برابر حرارت و میزان توانایی پخش دما به خرید یک سرویس قابلمه مناسب اقدام کنید.
  3. انواع موجود قابلمه در بازار عبارتند از قابلمه‌های پیرکس، تفلون، چدن، استیل، سرامیکی، گرانیتی، آلومینیومی، لعابی و … .
  4. از بهترین برند های سرویس قابلمه می توان به کرکماز، جی فی نی، تفال، دسینی، دبلیو ام اف و … اشاره کرد.

نکته آخر:

کاربر گرامی دیجی پرایم تمام سعی خود را بر آن دارد تا علاوه بر فراهم کردن مجموعه ی کاملی از کالاهای مورد نیاز زندگی روزمره برای شما عزیزان، مقالات کاملی با عنوان راهنمای خرید را نیز منتشر نماید.

چقدر ما را دوست دارید؟

ضمن تشکر فراوان از مطالعه ی مقاله راهنمای خرید سرویس قابلمه لطفا با اشتراک گذاری ما را در انتشار مقالات بیشتر یاری دهید و همچنین با گذاشتن نظر در مورد همین مقاله در پایین صفحه ما را به ادامه این راه تحقیقاتی گسترده امیدوارتر کنید.

ارادتمند شما: فروشگاه اینترنتی دیجی پرایم

نکته خرید - قیمت روز  قابلمه دبلیو ام اف مدل Gourmet Plus سایز 20 خرید
اطلاعات بیشتر . . .

معرفی

ظروف آشپزی استثنایی را کشف کنید که کیفیت 5 ستاره را در دسترس شما قرار می دهد . قابلمه 20 سانت دبلیو ام اف مدل WMF Gourmet Plus Fleischtopf زیبایی که عملکرد بی عیب و نقص را تضمین می کند که برای ارائه نتایج با کیفیت در منزل شما طراحی شده است که تحمل حرارات تا 250 درجه سانتی گراد را دارد . یک قابلمه فولادی ضد زنگ فوق‌العاده با درب تمام استیل که به راحتی شسته می شود . دستگیره‌های تو خالی هنگام استفاده روی اجاق گاز داغ نمی شوند و علائم اندازه‌گیری داخل دیگ و لبه پهن با قابلیت ریختن مایعات بدون چکه کردن را تضمین می کند . ظروف آشپزی ممتاز ما دارای ماندگاری فوق‌العاده‌ای هستند که به طرز ماهرانه‌ای از Cromargan® با کیفیت بالا ساخته شده‌اند فولاد ضد زنگ 18/10 قابل شستشو در ماشین ظرفشویی ، مقاوم در برابر اسید غذایی ، طعم و عملکرد کامل را تضمین می‌کند این سری قابلمه با روکش مات ساخته شده است که هرگز خراب نمی‌شود .

بیشتر بدانید . . . !
نکته خرید - قیمت روز  قابلمه دبلیو ام اف مدل Gourmet Plus سایز 24 خرید
اطلاعات بیشتر . . .

معرفی

ظروف آشپزی استثنایی را کشف کنید که کیفیت 5 ستاره را در دسترس شما قرار می دهد . قابلمه 24 سانت دبلیو ام اف مدل WMF Gourmet Plus Fleischtopf زیبایی که عملکرد بی عیب و نقص را تضمین می کند که برای ارائه نتایج با کیفیت در منزل شما طراحی شده است که تحمل حرارات تا 250 درجه سانتی گراد را دارد . یک قابلمه فولادی ضد زنگ فوق‌العاده با درب تمام استیل که به راحتی شسته می شود . دستگیره‌های تو خالی هنگام استفاده روی اجاق گاز داغ نمی شوند و علائم اندازه‌گیری داخل دیگ و لبه پهن با قابلیت ریختن مایعات بدون چکه کردن را تضمین می کند . ظروف آشپزی ممتاز ما دارای ماندگاری فوق‌العاده‌ای هستند که به طرز ماهرانه‌ای از Cromargan® با کیفیت بالا ساخته شده‌اند فولاد ضد زنگ 18/10 قابل شستشو در ماشین ظرفشویی ، مقاوم در برابر اسید غذایی ، طعم و عملکرد کامل را تضمین می‌کند این سری قابلمه با روکش مات ساخته شده است که هرگز خراب نمی‌شود .

بیشتر بدانید . . . !
نکته خرید - قیمت روز  تابه تفال مدل Essential Chef De France سایز 22 خرید
اطلاعات بیشتر . . .

معرفی

تابه تفال مدل Essential Chef De France سایز 22 ، تمام نیاز شما را برای پخت و پز روزمره برآورده می کند ، در این زمینه شرکت تفال همواره پیشرو بوده و با نوآوری های ثابت ، لذت پخت غذاهای خوشمزه و سالم را برای شما به ارمغان می آورد. تابه تفال با جدیدترین تکنولوژی مخصوص تفال یعنی تکنولوژی نشانگر حرارتی “Thermo-Spot” از حرارت دیدن بیش از حد تابه های شما جلوگیری میکند و به کمک نشانگر حرارتی بافت ، رنگ و طعم غذا کاملاً حفظ شده و غذای شما خوشمزه تر خواهد بود. با پوشش جدید Power glide با طول عمری طولانی ، قابلیت Non Stick ، کاملاً سالم و بدون زیان برای بدن شما و عزیزانتان تولید شده ، تمامی این محصولات با آلومینیوم معدنی و با تکنولوژی PFOA Free تولید شده است .

بیشتر بدانید . . . !
نکته خرید - قیمت روز  قابلمه مدل NC سایز 23 خرید
اطلاعات بیشتر . . .

معرفی

قابلمه مدل پیرکس درب استیل کد NC23 که گنجایش 2.5 لیتری دارد شعله مستقیم و آنتی شوک هست ساخت کشور چین با تحمل دمای بالا -20 تا 150 درجه سانتیگراد را دارد با بسته بندی بسیار شکیل و محافظی عالی که بشود سالم بدست شما برسد

بیشتر بدانید . . . !
نکته خرید - قیمت روز  قابلمه طرح شیشه ای کد NC21 سایز 28 خرید
اطلاعات بیشتر . . .

معرفی

سرویس قابلمه پیرکس مدل NC21 ساخت کشور چین بسیار با کیفیت شعله مستقیم و آنتی شوک و نیز دسته های قابل برداشتن جهت استفاده در فر و دسته های بامبو بسیار با کیفیت میباشد.جعبه بندی عالی جهت ارسال بدون شکستگی مشخصه بارز آن هست.دو جداره پیرکس میباشد.گنجایش بالای 5 لیتر

بیشتر بدانید . . . !
نکته خرید - قیمت روز  تابه و رستر تکنو مدل آناهیتا سایز 36 خرید
اطلاعات بیشتر . . .

معرفی

تابه رُستر آناهیتا یکی از ظروف پرکاربرد در آشپزخانه است که به دلیل طراحی و زیبایی ظاهری می توان از آن علاوه بر پخت و پز به عنوان ظرف سرو غذا نیز استفاده کرد. پوشش داخلی این ظرف گرانیت نچسب است. رُستر تکنو طرح آناهیتا از دو قسمت تشکیل شده، این دو قسمت شامل بدنه و درب گریل است. بدنه رستر آناهیتا با ارتفاع 10 سانتی متر برای پخت انواع مواد غذایی مانند طبخ مرغ شکم پر، بوقلمون، انواع خوراک، کیک، لازانیا و سایر غذاهای سنتی کاملا مناسب بوده و درب این رُستر قابلیت استفاده جهت گریل کردن مواد غذایی را دارد. رُستر تکنو ایده آل برای آشپزی سنتی و فرنگی بوده و در عین حال ظرفی کاربردی هم در آشپزخانه و هم روی میز غذا است.

بررسی خصوصیات ظاهری تابه رستر تکنو

اگر به دنبال یک محصول شگفت انگیز و چندکاره هستید، این نقد و بررسی را حتما تا آخر بخوانید. تابه رُستر تکنو طرح آناهیتا یکی از تولیدات و طراحی های جدید گروه صنعتی تکنو می باشد. این رستر با طراحی خاص و منحصر به فرد خود توانسته است علاوه بر یک ظرف پخت و پز به عنوان ظرفی جهت سرو غذا نیز کاربرد داشته باشد و به همین دلیل یکی از محبوب ترین ظروف در بین ظروف گروه صنعتی تکنو قرار دارد. رُستر تکنو از دو قسمت تشکیل شده است. این دو قسمت شامل بدنه و درب رُستر می باشد. از مزیت های بزرگ این تابه استفاده کاربردی و مجزا این رُستر از درب و بدنه می باشد. درب رستر همانند یک تابه گریل عمل کرده و با شیارهایی که بر روی سطح خود دارد این امکان را برای شما فراهم می کند تا مواد غذایی را بدون قطره ای روغن بر روی آن پخت نمائید. بدنه رُستر آناهیتا با ارتفاع 10 سانتی متر برای پخت انواع مواد غذایی مانند طبخ مرغ شکم پر، انواع خوراک، لازانیا ، کیک و مواد سرخ کردنی و سایر غذاهای سنتی کاملا مناسب می باشد. یکی از غذاهای معروف ما ایرانیان ته چین می باشد، ته چینی که در رستر آناهیتا پخت شود به لحاظ ظاهر می تواند کاملا متفاوت و منحصر به فرد باشد. بدنه این تابه مستطیلی شکل بوده و در مهمانی ها و مواقعی که قصد دارید ته چین را برای یک جمعیت 12 الی 15 نفره پخت نمائید کاملا مناسب است. یکسان بودن جنس درب و بدنه این امکان را برای شما فراهم می سازد تا به صورت کامل درون فر یا آون قرار داده شود. همچنین این تابه تحمل درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد درون فر یا آون را دارد. ضخامت مناسب این تابه باعث حفظ حرارت داخل ظرف و درنتیجه پخت کامل غذا می شود.

خصوصیات تابه گریل تکنو

درب این محصول علاوه بر کارایی که در پخت و پز و آشپزخانه دارد در سلامتی شما نیز کارآمد است. یکی از دلایل اصلی محبوب بودن این محصول، وزن کاملا ایده آل و مناسب این ظرف است . وزن مناسب این تابه بر خلاف تابه های گریل موجود در بازار امکان پخت انواع غذاهای رژیمی و بدون روغن یا کم روغن را لذت بخش و آسان کرده است. برای پخت انواع غذاهای رژیمی فقط کافیست ظرف را با دمای مناسب بر روی شعله گاز قرار دهید و هیچ نگرانی از چسبیدن غذا به کف تابه را نداشته باشید. اگر قصد دارید تغییری در روند رژیم غذایی خود ایجاد کنید و آن را به سمت سالم خوری سوق دهید، این تابه می تواند در این زمینه به شما کمک کننده باشد. با تابه گریل آناهیتا طبخ غذاها با حداقل مقدار روغن و یا حتی بدون روغن انجام می شود و علاوه بر سلامت جسمی شما در زیبایی و تناسب اندامتان نیز تاثیر گذار خواهد بود. به دلیل خاصیت نچسب بودن پوشش بالای این تابه، شستشوی آن کار آسانی بوده و فقط کافیست تا بعد از سرو غذا تابه را با یک ابر نرم و مقداری مایع تمیز کننده شستشو دهید. توزیع حرارت در این تابه کاملا یکنواخت بوده و به دلیل ضخامت مطلوبی که برخوردار است انتقال حرارت به گونه ای انجام می شود که مانع از سوختن غذا می شود . شیارهای کف این تابه شما را بی نیاز به استفاده از شعله‌ پخش‌کن می کند.

نکاتی جهت بالا بردن طول عمر ظروف نچسب

هر چند که ظروف آشپزخانه تکنو از کیفیت مناسبی برخوردار است ولی دانستن یک سری نکات عمومی که در کلیه ظروف پخت و پز آشپزخانه صدق میکند طول عمر این ظروف را بالا می برد. 1- ظروف پخت و پز به هیچ عنوان مناسب جهت نگهداری مواد غذایی در داخل یخچال نیستند، چرا که نگه داشتن مواد غذایی مخصوصا مواد غذایی قلیایی و ترکیبات نشاسته دار نظیر برنج به مرور زمان به پوشش ظروف نچسب نفوذ کرده و طول عمر این ظروف را کاهش می دهد. 2-به هیچ عنوان از ماشین ظرفشویی به دلیل استفاده از مواد شوینده ای که امکان آسیب زدن به پوشش ظروف وارد میکنند استفاده نکنید. 3- ظروف را حتما پس از شستن بلافاصله خشک نمایید تا رطوبت آن باعث اکسید شدن ظروف مخصوصا قسمت کف خارجی ظروف که در معرض مستقیم رطوبت و هوا هستند نشود و ظاهر ظروف را خراب نکند. 4- به هیچ عنوان از وسایل نوک تیز و یا فلزی جهت استفاده از ظروف نچسب استفاده نشود و بهتر است از وسایل چوبی و یا وسایل آشپزخانه که لبه نرمی دارند که به پوشش نچسب آن آسیب نمیزند استفاده نمایید. 5- هنگامی که ظروف داغ هستند آنها را مستقیما در برابر آب سرد قرار ندهید چرا که شوک وارده امکان کاهش خاصیت نچسب بودن را به مرور زمان به وجود میاورد. 6- شعله گاز را طوری تنظیم کنید که حرارت وارده بر روی بدنه خارجی ظروف کشیده نشود. 7- برای شستشو حتما از ابر نرم استفاده نمائید.  

بیشتر بدانید . . . !
نکته خرید - قیمت روز  قابلمه چدن نالینو مدل Feleti سایز 28 خرید
اطلاعات بیشتر . . .

معرفی

ظروف چدن از جمله ظروف سالم و توصیه شده در طب سنتی است. این ظروف از قدیم الایام مورد توجه بوده است. یکی از نکات قابل توجه برای همه افراد این است که قابلمه چدن احتیاج به حتی ذره‌ای روغن ندارند. قابلمه چدن نالینو مدل Feleti سایز 28 مناسب برای پخت انواع برنج، خورش، سوپ، آبگوشت و هر غذایی که در سایر قابلمه‌ها می‌توان تهیه کرد، است. گنجایش این ظرف به طور تقریبی مناسب برای 8 پیمانه برنج است. از نکاتی مهمی که در خصوص قابلمه‌های چدنی باید بدانید این است که برای پخت خورش و پلو به صورت کته باید آب خیلی کمتری استفاده کرد؛ آب درون ظرف این به دلیل ضخامتی که دارند دیرتر بخار می‌شود. ناگفته نماند که غذا درون ظروف چدنی سریع‌تر می‌پزد و طعم آن متفاوت، لذیذ و جا افتاده‌تر است. در صورتی که به دنبال رژیم غذایی سالم هستید باید روغن را از برنامه غذایی خود حذف کنید؛ استفاده از ظروف چدنی نالینو با امکان مصرف روغن بسیار کم یا پخت غذای بدون روغن به شما کمک کرده تا غذایی سالم مصرف نمایید.

نکات مهم در رعایت یک رژیم غذایی بدون روغن

رژیم غذایی بدون روغن می‌تواند راه‌حلی برای کاهش میزان مصرف روغن در وعده‌های غذایی باشد. از جمله مضرات مصرف بیش از حد روغن می‌توان به افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت، چاقی و اضافه وزن، سرطان سینه، سرطان روده بزرگ و سرطان پروستات اشاره کرد. راه‌حل‌های ساده‌ای وجود دارد که به کمک آن‌ می‌توان میزان روغن مصرفی در طبخ غذاها را کاهش داد و یک رژیم غذایی بدون روغن را رعایت کرد. اما یکی از بهترین روش‌ها برای طبخ غذا در رژیم غذایی بدون روغن، استفاده از ظروف چدنی نالینو است. چدن، آلیاژی است که از ترکیب آهن، کربن و سیلیسیوم به وجود آمده است؛ این جنس در برابر ساییدگی، زنگ زدگی، خوردگی و حرارت مقاوم بوده و به دلیل اینکه رسانای ضعیف حرارتی است گرما را در خود نگه می‌دارد و به کامل شدن فرآیند پخت غذا کمک می‌کند. از جمله خواص چدن، پخش یکنواخت حرارت به مواد غذایی است. همچنین به حفظ عطر و طعم غذا نیز کمک می‌کند. از طرف دیگر این آلیاژ هیچ گونه فعل و انفعالاتی با ماده غذایی انجام نداده و مواد مضری را در عملیات پخت به غذا وارد نمی‌کند.

طبخ غذای سالم

ظروف چدنی مناسب‌ترین ظروف برای آشپزی هستند زیرا:

1. سایر ظروف آشپزی در صورت استفاده‌ی مداوم می‌توانند برای سلامتی انسان مضر باشند اما در ساخت ظروف چدنی هیچ‌گونه ماده‌ی زیان‌آوری استفاده نشده است بنابراین خطری هم برای سلامت انسان نخواهد داشت. 2. اگر قصد سرخ کردن غذا در داخل ظروف آلومینیوم یا استیل را داشته باشید، قطعا با چسبیدن غذا به ظرف مواجه خواهید شد. اما جالب است بدانید که ظروف چدنی، نچسب هستند و سرخ کردن غذا حتی با کمترین میزان روغن نیز در این ظروف میسر است. 3. از دیگر مزیت‌های ظروف چدنی ثابت بودن رنگ است. اگر از ظروف مسی برای پخت و پز استفاده کنید خواهید دید که بدنه‌ی ظرف سیاه و کدر می‌شود و شما باید زمان زیادی را صرف شستن آن کنید. این مشکل هیچ‌گاه در ظروف چدن اتفاق نخواهد افتاد و شما می‌توانید توسط یک ابر این ظروف را تمیز کنید. 4. همانطور که گفته شد ظروف استیل حرارت را به صورت مستقیم منتقل می‌کنند و می‌توانند سبب سوختن غذا شوند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید در ظروف چدن انتقال حرارت به یک اندازه و به صورت استاندارد صورت می‌گیرد به همین دلیل از سوختن غذا جلوگیری می‌شود. 5. ضخامت ظروف چدنی بیش‌تر است به همین دلیل این ظروف به هیچ عنوان تغییر شکل نمی‌دهند. بنابراین یکی دیگر از مزیت‌های ظروف چدنی نسبت به سایر ظروف مقاومت و استحکام بدنه است.

بهترین روش تمیز کردن ظروف چدنی

نکته بسیار مهم درباره ظروف چدنی این است که، بهتر است این ظروف را بلافاصله پس از سرو غدا بشویید و آن را به بعد موکول نکنید چون مداومت در این‌کار می‌تواند در دراز مدت موجب زنگ‌زدگی ظروف شود. همچنین از ریختن آب در ظرف به منظور خیس‌خوردن و شستن بعد از چند ساعت خودداری کنید. این نوع ظروف را نباید زمانی که داغ هستند مستقیما زیر آب سرد گرفت این‌کار باعث خراب شدن ظرف خواهد شد؛ بهتر است حدود پنج دقیقه صبر کنید تا ظرف کمی خنک شود و سپس روی آن آب بریزید. ترجیحا آب گرم ریخته شود تا به پاک شدن بهتر آن کمک کند. در صورتی که به ظرف چدنی شما مواد غذایی نچسبیده است ابتدا روغن درون ظرف را خالی کنید، سپس از یک دستمال پرزدار و نرم برای پاک کردن روغن از سطح ظرف استفاده کنید. بعد از آن در داخل ظروف چدنی چند بار آب گرم ریخته و آن را خالی کنید. مقداری مایع ظرفشویی در داخل ظرف بریزید و با یک اسفنج با زبری کم آن را بشویید و سپس آبکشی نمایید.

برند نالینو

بیشتر بدانید . . . !
نکته خرید - قیمت روز  تابه کارال مدل هاردآنادایزد سایز 34 خرید
اطلاعات بیشتر . . .

معرفی

«تابه کارال مدل هاردآنادایزد سایز 34» با گنجایش 6 لیتر مناسب برای طبخ غذا برای 20 نفر است. همچنین برای زمانی که حجم زیادی سبزیجات را می‌خواهید برای طولانی مدت تهیه و بسته بندی کرده و در فریزر نگه‌داری کنید و زمانی که مهمان دارید و در صدد پخت غذا در ظرفی سالم و مناسب هستید مناسب می‌باشد . همچنین می‌توانید یک ماهی درسته را در آن سرخ کرده و یا به همراه مخلفات داخل فر قرار دهید. البته قبل از قرار دادن ظرف داخل فر دستگیره‌های آن‌را باز کنید. با توجه به این‌که ظروف کارال با تکنیک هاردآنادایزد ساخته شده‌اند، درنتیجه جنس داخلی و بیرونی ظرف تفاوتی باهم ندارد. چنین تکنیک ساختی این امکان را به شما می‌دهد تا بعد از باز کردن دستگیره‌ها تابه را به پشت برگردانید و پیتزای خود را روی آن قرار دهید بعد در فر بگذارید. وجود در پیرکس، پخت سبزیجات را برای شما آسان کرده که منفذی جهت خروج بخار اضافه داخل ظرف روی آن تعبیه شده است. همچنین دو دستگیره این تابه امکان جابه‌جایی آن‌را برای شما راحت‌تر می‌کند.ظروف هاردآنادایز از زمانی مورد توجه قرار گرفت که دنیای پیشرفته به مضر بودن پلیمرها به عنوان روکش استفاده شده در ظروف آلومینیومی پی برد و جهت تولید ظروف آشپزخانه کاملا بهداشتی از تکنولوژی صنعت هوا و فضا استفاده نمود. بدین صورت که طی فرایند بسیار پیشرفته هاردآنادایز با ایجاد اکسیداسیون سخت در سطح آلومینیوم، سختی آن‌را به درجه بالایی رسانده و مقاومت حرارتی آن‌را نیز بالا برد. ظروف "کارال" با تکنولوژی روز دنیا ساخته شده و چیزی به عنوان روکش یا رنگ در آن به کار برده نشده است تا با سایش از بین برود، این خود فلز است که در یک فرایند بسیار پیشرفته به درجه بالای سختی رسیده است و مهم‌تر این که برخلاف ظروف آلومینیوم معمولی مانع از آزاد شدن یون و حل شدن فلز در داخل غذا می شود.

بیشتر بدانید . . . !
نکته خرید - قیمت روز  قابلمه ظرفیران کد 949 سایز 36 خرید
اطلاعات بیشتر . . .

معرفی

 ˟˟ توجه ˟˟به اطلاع می رساند محصولات شرکت ظرفیران بدون پیشوند و پسوند می باشد و تنها با نام ظرفیران در بازار عرضه می گردد.  شرکت ظرفیران در سال 1356 پایه گذاری شد و از آن پس در تولید ظروف آشپزخانه با پوشش نچسب (تفلون) پیشگام بوده است.این شرکت جهت اطمینان از کیفیت ظروف خود تنها از مواد تفلون ساخت شرکت ویت فورد که ساخت کشور آمریکا است استفاده می نماید.انتخاب برندی استاندارد در ظروف تفلون بسیار  با اهمیت است، می بایست اطمینان داشته باشید ظروفی که انتخاب کرده اید از مواد با کیفیت بوده و طبق اصول استاندارد، تولید شده است.از آنجا که میان تمامی پوشش های موجود، تفلون از بالاترین ضریب نچسبی برخوردار است از آن در ظروف استفاده می شود و به منظور جلوگیری از ایجاد خش، خراش و آسیب دیدن پوشش سطح داخلی ظروف تفلون هنگام پخت و پز باید تنها از قاشق های چوبی یا پلاستیکی استفاده نمود.توضیحات محصول انتخاب شده قابلمه سایز 36 دسته استیل در معمولی تفلون در یک رنگ نوک مدادی موجود  می باشد و مناسب پخت پز برای شانزده نفر است.

بیشتر بدانید . . . !
نکته خرید - قیمت روز  تابه تفال مدل Tempo Flame سایز 24 خرید
اطلاعات بیشتر . . .

معرفی

اگر موادغذایی که می‌خواهید سرخ کنید کم است باید تابه با سایز کوچیک‌تر انتخاب کنید. تابه «‌Tefal» (تفال) مدل «Tempo Flame» برای این کار یکی از بهترین انتخاب‌ها خواهد بود. قطر این تابه که 24 سانتی‌متر، ارتفاع آن 4.2 سانتی‌متر با وزن 675 گرم است و یک دسته‌ی بلند دارد. جنس دسته‌ی این تابه از جنس باکالیت و ارگونومیک است که در هنگام جابه‌جایی به‌هیچ‌عنوان دسته شما نخواهد سوخت و در برابر گرما مقاومت خوبی دارد. روکش نچسب این تابه غذا با میزان روغن کمی، آماده می‌شود و نگران چسبیدن موادغذایی به تابه نباشید. سعی کنید این محصول را با ابر نرم و مایع ظرف‌شویی ملایم شست‌وشو دهید که روکش نچسب آن کیفیت خود را حفظ کند البته می‌توانید آن را داخل ماشین ظرف‌شویی هم بشویید. در این مدل نشانگر کنترل دما وجود دارد که به تشخیص کاربر در داغ شدن تابه بدون نیاز به لمس آن کمک می‌کند. در کف ظرف و در قسمت مرکز دایره‌ای قرمزرنگ وجود دارد که وقتی روی شعله قرار بگیرد پررنگ‌تر خواهد شد که نشان‌دهنده‌ی آماده بودن برای استفاده است.

بیشتر بدانید . . . !
نکته خرید - قیمت روز  تابه دبلیو ام اف مدل Fusiontec سایز 22 خرید
اطلاعات بیشتر . . .

معرفی

تابه 22 سانت دبلیو ام اف مدل WMF Fusiontec Multi Pot 22cm Platinum متشکل از فولاد کرومارگان و روکش سیلارگان ساخته شده که جلوه بسیار زیبایی به آشپزخانه شما می دهد . روکش سیلارگان کاملا نچسب حساب نمی شود و برای اینکه سرخ کردنی شما به کف آن نچسبد حتما روغن باید داغ شده باشد و طبخ را انجام دهید همچنین این تابه بسیار مقاوم در برابر گرما و خط و خش است . دیگر مزیت آن توزیع گرما در سراسر تابه به دلیل کف سه لایه که باعث می شود طبخ غذا بهتر و با کیفیت تر شود و همچنین دسته در برابر گرما مقاوم است و داغ نمی شود . ایده آل برای سرخ کردن در دمای بالا است .

بیشتر بدانید . . . !
نکته خرید - قیمت روز  قابلمه تفال مدل Simplicity سایز 22 خرید
اطلاعات بیشتر . . .

معرفی

اگر برای استفاده‌ی روزمره به‌دنبال قابلمه‌ای خوش‌ساخت و باکیفیت و با سایز متوسط هستید، قابلمه «Tefal» (تفال) مدل «Simplicity» انتخابی مناسب برای شما به‌حساب می‌آید. این ظرف قطری برابر با 22 سانتی‌متر و ارتفاعی 10.5 سانتی‌متر دارد و مقدار کافی از مواد غذایی را درون خود جای می‌دهد؛ بنابراین طبخ غذا برای حدودا سه تا چهار نفر داخل این قابلمه به‌سادگی امکان‌پذیر است. برای پیشگیری از چسبیدن و سوختن مواد غذایی، قسمت داخلی این ظرف با پوششی نچسب و به‌نسبت مقاوم روکش شده است. ناگفته نماند که برای هم زدن غذا حتماً از کفگیر یا قاشق‌های چوبی یا پلاستیکی استفاده کنید تا آسیبی به پوشش نچسب قابلمه وارد نشود. نچسبیدن مواد غذایی به ظرف، شست‌وشوی آن را نیز برایتان آسان‌تر خواهد کرد؛ به‌این‌ترتیب با یک اسفنج قادر هستید سطح داخلی و خارجی ظرف را به‌خوبی بشویید. دسته‌های نصب شده در طرفین قابلمه از جنس باکالیت هستند که برخلاف دسته‌های فلزی در اثر حرارت غیرمستقیم داغ نمی‌شوند؛ بنابراین بدون نیاز به دستگیره‌های پارچه‌ای، به‌راحتی ظرف را جابه‌جا خواهید کرد. برند «تفال» در زمینه تولید انواع ظروف آشپزخانه فعالیت دارد و کیفیت بالا از‌جمله ویژگی‌های برجسته تولیدات این برند محسوب می‌شود.

بیشتر بدانید . . . !

نظر دهید

پاسخ دهید

دیجی پرایم
Logo