فروشگاه اینترنتی دیجی پرایم - برترین هستیم
0 محصولات نمایش سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

راهنمای خرید سرخ کن

دیجی پرایم - راهنمای خرید سرخ کن

سرخ کردن نوعی روش پخت مواد غذایی می باشد، که در انواع روغن ها می توان این عمل را انجام داد. روش سرخ کردن موادغذایی به تمدن مصر و حدود ۲۵۰۰ سال قبل از میلاد برمی گردد. با وجود این محصولات و نحوه کاربردشان آشپزی کردن بسیار لذت بخش تر شده است. بسیاری از افراد علاقه زیادی به استفاده از غذاهای سرخ شده نشان می دهند. حتی اگر از مضرات استفاده زیاد از روغن هم اطلاع داشته باشند، باز هم نمی‌توانند شوق خود را برای خوردن غذاهای سرخ‌شده نادیده بگیرند. با استفاده از یک دستگاه سرخ کن مناسب در آشپزی می توانید در زمان صرفه جویی کرده و غذاهای متنوع تری را تهیه نمائید. در ادامه مقاله راهنمای خرید سرخ کن به توضیح این دستگاه پر کاربرد می پردازیم. لطفا همراهمان باشید.

انواع سرخ کن

سرخ کن ها دستگاه مورد علاقه بانوان خانه داری می باشد که با ایجاد حرارت در سرعت بالا، مواد غذایی را سرخ می کند. این محصول تکنولوژی پیچیده نداشته که از یک المنت گرم کننده و محفظه روغن تولید شده است، مگر در نوع بدون روغن که به دلیل تکنولوژی پیشرفته قیمت بالاتری دارد. سرخ کن ها به سه دسته تقسیم می شوند؛

  1. سرخ کن معمولی
  2. سرخ کن مینی
  3. سرخ کن بدون روغن

دیجی پرایم علاوه بر راهنمای خرید سرخ کن برای شما همراهان گرامی در مورد تمامی وسایل مورد نیاز منزلتان، مقالات راهنمای خرید، تهیه و منتشر کرده است، که در دسته راهنمای خرید ( خانه و آشپزخانه ) می توانید مطالعه نمائید.

سرخ کن معمولی

این دستگاه از قدیمی‌ترین و رایج‌ترین و البته ارزان ترین نوع دستگاه های سرخ کن موجود در بازار می باشند. این محصولات دارای سبدی برای قرار دادن مواد غذایی درون دستگاه می باشد، که از انرژی الکتریکی تغذیه می‌کند. این سبد را برای سرخ شدن مواد غذایی باید درون محفظه روغن قرار دهید، تا مواد مستقیما با روغن در تماس باشند. نتیجه این کار داشتن غذایی بسیار لذیذ اما با چربی فراوان خواهد بود.

سبد تعبیه شده در این محصول دارای دستگیره ای برای جابجایی راحت تر می باشد. این دستگیره به صورت آسانسوری باز و بسته می شود. روغن درون محفظه زیرینی سبد، توسط المنت های گرمایی داغ شده و عمل سرخ کردن انجام می‌شود. سرخ کردن به روش سنتی دارای معایبی از جمله بالا رفتن درجه حرارت ظروف و پاشیدگی روغن به اطراف که باعث سوختگی آشپز و یا حتی خود غذا می شدند، اما در سرخ کن های حال حاضر می‌توان دمای دستگاه را مشاهده کرد. زمان مناسب برای سرخ کردن هر ماده غذایی را تنظیم کرده و تحت نظر داشته باشید، تا مانع سوختگی آشپز و مواد غذایی شوید. اغلب تولیدکنندگان استفاده از روغن درون محفظه را تا 25 بار پیشنهاد می کنند، ولی بهتر است روغن مرتباً با فاصله 8 الی 10 بار استفاده تعویض شود.

تکنولوژی جدیدی که به این سرخ کن های معمولی اضافه شده، سبد چرخان می باشد. در دستگاه هایی که این قابلیت را دارا می باشند با حرکت چرخشی سبد حین پخت، مواد غذایی با روغن تماس کمتری داشته و باعث صرفه جویی در روغن مصرفی و غذای سالم تر می شود.

 

راهنمای خرید سرخ کن

سرخ کن های معمولی دارای مزایا و معایبی می باشند، در ادامه مقاله راهنمای خرید سرخ کن به آن ها می پردازیم.

دیجی پرایم پیشنهاد می کند این مقاله را نیز مطالعه نمائید :  راهنمای خرید چرخ گوشت خانگی

مزایای سرخ کن های معمولی

  1. امکان سرخ کردن انواع مواد غذایی
  2. ظرفیت بالا برای استفاده در مهمانی
  3. داشتن غذایی خوشمزه تر و تردتر
  4. قیمت مناسب

معایب سرخ کن های معمولی

  1. غذا های سرخ شده چربی فراوانی دارند.
  2. روغن زیادی مصرف می شود.
  3. ایجاد بوی نامطبوع هنگام استفاده
  4. سختی در تمیز کردن محفظه

دیجی پرایم - راهنمای خرید سرخ کن

نحوه عملکرد سرخ کن معمولی

هنگام استفاده از سرخ کن های معمولی مواد غذایی باید درون روغن غوطه ور شوند، تا سطح آنها طلایی و خشک شود. سطح مواد غذایی حالت کریپسی پیدا کرده که اشتباه از روغن می باشد. از طرفی هم داغی روغن باعث نرم شدن داخل مواد غذایی می‌شود. این عملکرد باعث ترد و خوشمزه تر شدن مواد غذایی در دستگاه می‌شود. برخی از سرخ کن های معمولی دارای فیلتر می باشند، وجود این فیلتر در دستگاه باعث افزایش عمر روغن و کاهش بو گرفتگی می‌شود.

مینی سرخ کن

این محصولات مانند سرخ کن های معمولی بوده اما در سایز کوچکتر، که تمام ویژگی بهترین سرخ ها را دارا می باشند.

دیجی پرایم - راهنمای خرید

در دیجی پرایم بخوانید: راهنمای خرید سرخ کن

نحوه عملکرد سرخ کن مینی

نحوه کارایی در این سرخ کن های مینی همانند نوع معمولی می باشد. اما دقت داشته باشید در این نوع محصول نباید از روغن زیادی استفاده کرد. زیرا باعث سرریز شدن روغن از دستگاه می شود. برای اطلاع از میزان روغن مصرفی، بروشور داخل بسته بندی دستگاه را مطالعه نمائید.

سرخ کن بدون روغن

با پیشرفت در محصولات مورد نیاز آشپزخانه، سرخ کن ها هم از این مقوله عقب نماندند. شرکت های معروف سرخ کن های جدیدی را روانه بازار کردند. در این سرخ کن ها دیگر خبری از روغن زیادی نمی باشد و مواد غذایی توسط هوای داغ سرخ می شوند. این عمل باعث حذف روغن و صرفه جویی 80 درصدی در مصرف آن شده است. نتیجه عملکرد این دستگاه ها یک غذای سالم بدون چربی و کم کالری می باشد. شستشوی قطعات در سرخ کن های بدون روغن بسیار آسان تر از نوع معمولی بوده و به راحتی بخش‌های مختلف دستگاه درون ماشین ظرفشویی قرار می‌گیرد. سرخ کن های بدون روغن شباهت زیادی به فرهای کانوکشن دارند. به این صورت که سرخ کن برای انتقال گرما به مواد غذایی از جریان همرفتی استفاده می‌کند، و به المنت های حرارتی پرقدرتی مجهز می باشد که هوای داخل را فوق‌العاده داغ می‌کند. در  این محصولات برای تقویت گردش هوای داغ از فن استفاده شده است. فن به انتقال بهتر گرما کمک کرده که در نتیجه مواد غذایی با سرعت بیشتری سرخ خواهند شد. سبد این سرخ کن ها درست مانند سرخ کن های معمولی می باشد، تا هوا توانایی رفت و آمد داشته باشد. این محصولات با حداقل روغن یعنی یک قاشق غذاخوری شروع به کار می‌کنند، ولی در حین سرخ شدن باید هم بخورد تا گرما به طور یکسان مواد غذایی را کریپسی کند. سرخ کن های بدون روغن مانند نوع معمولی دارای مزایا و معایبی می باشند. در ادامه مقاله راهنمای خرید سرخ کن به آنها می پردازیم.

مزایای سرخ کن های بدون روغن

  1. غذایی سالم با استفاده از حداقل میزان روغن
  2. استفاده آسان و شستشوی راحت
  3. گریل‌ یا کبابی‌کردن گوشت و سبزیجات
  4. پختن غذاهای یخ‌زده آماده‌به‌طبخ
  5. بو دادن آجیل
  6. گرم‌کردن غذاهای باقی‌مانده

معایب سرخ کن های بدون

  1. غذای حاصله به تردی و خوشمزگی نوع سرخ کن معمولی نیست.
  2. قیمت گرانی دارد.

دیجی پرایم - راهنمای خرید سرخ کن

نحوه عملکرد سرخ کن بدون روغن

این محصولات همانطور که در بالا ذکر شد، با حداقل میزان روغن شروع به کار می کنند. این وسیله می‌تواند عصای دست بانوانی باشد که زمان زیادی برای غذا پختن ندارند. گفتیم که سرخ‌ کن بدون روغن و هواپز براساس سیستم همرفتی، یا بهتر بگوییم گردش هوای فوق‌داغ، کار می‌کنند. این محصولات به‌دلیل تقویت سرعت انتقال گرما به غذا باعث افزایش سرعت پخت می‌شوند. با ادامه مقاله راهنمای خرید سرخ کن همراهمان باشید.

دیجی پرایم پیشنهاد می کند این مقاله را نیز مطالعه نمائید :  راهنمای خرید غذاساز

نکات مهم قبل از خرید سرخ کن

محفظه و میزان گنجایش

سرخ کن را باید متناسب با تعداد اعضای خانواده خریداری کرد. سرخ کن هایی که دارای محفظه استوانه ای می باشند، کارایی بهتری دارند. زیرا مواد غذایی بزرگتری را می‌توان در آنها قرار داد. این نمونه سرخ کن برای خانواده های پرجمعیت بسیار مناسب می باشد. اگر خانواده کم جمعیت ای دارید، بهتر است از سرخ کن های دارای محفظه چهارگوش خریداری نمائید. سرخ کن های چهارگوش بهترین گزینه برای خانواده های دو نفره می باشند.

جنس بدنه

جنس بدنه در انواع سرخ کن ها از استیل، فولاد نرمو پلاستیک تولید می شود. که مسلما جنس استیل بهترین گزینه می باشد.

توان مصرفی

هر چه میزان توان مصرفی در دستگاه بالاتر باشد، با سرعت بیشتری داغ خواهد شد. توان مصرفی انواع سرخ کن ها اغلب بین 800 الی 1500 وات می باشد. اما سرخ کن هایی با توان مصرفی 1800 وات هم در بازار موجود می باشند.

نقطه سرد

برخی از دستگاه های سرخ کن دارای قابلیتی با عنوان نقطه سرد می باشند، که جلوی فاسد شدن روغن هنگام ته نشینی خرده های غذا در دمای پائین را می گیرد.

سبد سرخ کن

سرخ کن ها دارای دو نوعسبد می‌باشند، دستی و آسانسوری. سبد های آسانسوری بسیار آسیب پذیر بوده و ممکن است غذا درون سبد گیر کند، که باید با کفگیر یا وسیله دیگری خارج شوند. در صورتی که سبدهای دستی از این مشکلات مبرا هستند. سبد سرخ کن باید جایی برای قرار گرفتن در بالای سطح روغن داشته باشد، تا روغن اضافی از مواد سرخ شده خارج شود. برخی برندها محصولاتی با دو سبد طراحی و تولید کرده اند، که این قابلیت به سرخ کردن دو نوع موادغذایی در یک زمان کمک فراوانی می‌کند.

راهنمای خرید سرخ کن

تایمر سرخ کن

سرخ کنی با قابلیت تایمر خریداری نمائید. سرخ کن های تایمر دار بسیار بهتر از نوع بدون تایمر می باشند. با این قابلیت نیازی نیست شما هنگام پخت مراقب دستگاه باشید، بلکه می توانید با خیال آسوده دستگاه را ترک کرده و به کارهای دیگر رسیدگی کنید.

چراغ هشدار

سرخ کنی که دارای چراغ هشدار باشد، بهترین گزینه است. زیرا این چراغ وضعیت موادغذایی را نشان می دهد. توجه داشته باشید که منظور از چراغ هشدار چراغ نشان دهنده روشن بودن دستگاه نیست، بلکه منظور چراغی است که آماده بودن دستگاه و رسیدن به درجه حرارت مطلوب را نشان می دهد.

لایه داخلی نچسب

لایه داخلی نچسب در ظروف آشپزی از مواردی است که همه خواهان آنها می باشند. نچسب بودن محفظه داخلی باعث کم شدن ضایعات غذا و شستشوی راحت دستگاه می شود. با ادامه نکات مهم خرید سرخ در مقاله راهنمای خرید سرخ کن همراهمان باشید.

تنظیمات

تنظیمات سرخ کن در نوع بدون روغن ممکن است دستی و دیجیتالی باشد. نوع دستی در تنظیم دما و مدت زمان پخت به اندازه نوع دیجیتالی دقیق نمی باشد. در عوض سرخ کن های دارای تنظیمات دیجیتال بسیار دقیق بوده و حتی در بعضی از مدل ها برنامه پخت دارند.

کنترل کننده درجه حرارت

این سیستم‌ها با اندازه گیری پیوسته دمای روغن، باعث صرفه جویی در مصرف انرژی می‌شوند.

دیجی پرایم پیشنهاد می کند این مقاله را نیز مطالعه نمائید :  راهنمای خرید ماشین لباسشویی

پنجره شیشه ای

این قابلیت به شما امکان می‌دهد مراحل سرخ شدن غذا را بدون باز کردن درب دستگاه مشاهده کنید.

فیلتر سرخ کن

این محصول باید دارای فیلترهایی با قابلیت تعویض و یا تمیز کردن باشد، و این عمل به راحتی انجام شود. فیلترها در این محصولات از پخش شدن بخار و بوی نامطبوع جلوگیری می کند.

ایمنی

به دلیل داغ شدن محفظه داخلی دستگاه بدنه باید به خوبی عایق بندی شده باشد. حین کار دستگیره سبد نباید داغ شود و دست را بسوزاند. داشتن پایه ضد لرزش و قفل درپوش هم موارد بسیار مهمی می‌باشند.

طراحی و رنگ

هماهنگ بودن نوع طراحی و رنگ در سرخ کن با سایر وسایل آشپزخانه، شما را از خریدتان راضی تر خواهد کرد.

گارانتی

موضوع گارانتی را به عنوان یکی از معیارهای خرید موفق فراموش نکنید.

قیمت

یکی از مهمترین نکات هنگام انتخاب سرخ کن میزان بودجه ای است که برای خرید این محصول در نظر گرفته اید. با وجود مدل های متنوع در بازار شما به راحتی می توانید با تعیین میزان بودجه، بهترین انتخاب را داشته باشید.

دیجی پرایم - بهترین راهنما

نکات مهم پس از خرید سرخ کن

داشتن سرخ کن فقط مختص خریدن این محصول نیست، بلکه باید پس از خرید نکاتی که در ادامه مقاله راهنمای خرید سرخ کن مطرح می شود را با دقت رعایت کنید.

  1. حتماً از روغن مخصوص سرخ کردن حین استفاده از دستگاه استفاده نمائید.
  2. هیچگاه دو نوع روغن را با هم مخلوط نکنید.
  3. از گذاشتن مواد غذایی منجمد درون سرخ کن خودداری کنید.
  4. در شستشوی سرخ کن نهایت دقت را به خرج دهید.
  5. سرخ کن را بدون مواد غذایی روشن نکنید.
  6. نکات ایمنی را هنگام استفاده از سرخ کن رعایت نمائید.

خلاصه مقاله

  1. سرخ کردن نوعی روش پخت مواد غذایی می باشد، که در انواع روغن ها می توان این عمل را انجام داد.
  2. سرخ کن ها دستگاه مورد علاقه بانوان خانه داری می باشد که با ایجاد حرارت در سرعت بالا، مواد غذایی را سرخ می کند.
  3. سرخ کن ها دارای 3 نوع می باشند، که شامل نوع معمولی، مینی و بدون روغن می شوند.
  4. نوع معمولی این محصول از قدیمی‌ترین و رایج‌ترین و البته ارزان ترین نوع دستگاه های سرخ کن موجود در بازار می باشند.
  5. سبد تعبیه شده در این محصول دارای دستگیره ای برای جابجایی راحت تر می باشد که به صورت آسانسوری باز و بسته می شود.
  6. نوع مینی مانند سرخ کن های معمولی بوده اما در سایز کوچکتر.
  7. در سرخ کن های بدون روغن دیگر خبری از روغن زیادی نمی باشد.
  8. در نوع بدون روغن برای تقویت گردش هوای داغ از فن استفاده شده است.
  9. قبل از خرید این محصول باید به مواردی از جمله توان، ظرفیت، تنظیمات … توجه فراوان نمود.
  10. نکات مهمی که در همین مقاله راهنمای خرید سرخ کن ذکر شده است را پس از خرید، با دقت رعایت نمائید.

نکته آخر:

کاربر گرامی دیجی پرایم تمام سعی خود را بر آن دارد تا علاوه بر فراهم کردن مجموعه ی کاملی از کالاهای مورد نیاز زندگی روزمره برای شما عزیزان، مقالات کاملی با عنوان راهنمای خرید را نیز منتشر نماید.

چقدر ما را دوست دارید؟

ضمن تشکر فراوان از مطالعه ی مقاله راهنمای خرید سرخ کن لطفا با اشتراک گذاری ما را در انتشار مقالات بیشتر یاری دهید و همچنین با گذاشتن نظر در مورد همین مقاله در پایین صفحه ما را به ادامه این راه تحقیقاتی گسترده امیدوارتر کنید.

ارادتمند شما: فروشگاه اینترنتی دیجی پرایم

 

0
دیدگاه‌های نوشته

*
*